Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Dinu Maxer (46 de ani) iubește din nou! Artistul se pare că a dat-o deja uitării pe femeia cu care a fost aproape două decenii și cu care are doi copii împreună. A înlocuit-o pe Deea Maxer cu o domniță brunetă, mult mai tânără decât el. Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că Dinu și noua sa parteneră au petrecut aseară, într-un club din Capitală, în compania unor prieteni, câteva ore bune.

Dinu şi Deea Maxer (33 de ani) au divorţat după 18 ani de relaţie şi 14 ani de căsătorie la finalul lunii trecute și se pare că nu mai există cale de împăcare între ei. Fiecare acum încearcă să își refacă viața personală cu o altă persoană. Totuși, cei doi au rămas prieteni, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani), locuiesc în același bloc, la etaje diferite, însă au vieți separate.

Surse apropiate din anturajul lui Dinu Maxer au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că bărbatul și-ar fi refăcut deja viața personală, de câteva săptămâni, în brațele unei domnișoare, brunete, înalte, cu bustul generos, care seamănă perfect cu Nicoleta Luciu.

Cele două vedete s-au iubit timp de opt ani și toată lumea credea că cei doi se vor căsători. Însă, în 2005 Dinu și Nicoleta Luciu anunțau că se despart spre suprinderea multora. La câțiva ani distanță, mai exact în 2009, diva vorbea public despre separarea lor oficială. „Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, declara Nicoleta Luciu pentru TABU.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-maxer-are-iubita-de-cateva-saptamani-2260318.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava