Concert pascal
MOPAN Suceava

Au ieșit la iveală noi secrete murdare din mariajul dintre Deea și Dinu Maxer. Se pare că socrii nu prea l-au avut deloc la suflet pe cântărețul de la trupa Axxa. Iată ce a putut să spună Romeo, tatăl Deei Maxer, despre fostul lui ginere!

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, în martie 2023. Cei doi nu și-au spălat, la acel moment, rufele în public și au explicat că iubirea dispăruse din cuplul lor de mai multă vreme.

Între timp, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia, notează click.ro.

Toate bune și frumoase, însă socrii par că nu l-au avut deloc la inimă pe fostul lor ginere. Romeo, tatăl Deei Maxer, a răbufnit mai abitir ca niciodată pe Internet, făcându-l praf pe fostul soț al fiicei sale, într-un dialog înfocat cu o fană a Deei, care îi reproșa acesteia că și-a păstrat încă numele Maxer după divorț.

„Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia <<educată>>. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o (observi unde se pune cratima!). Și mai află, stimată doamnă, că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer).Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă”, a spus nervos tatăl Deei, într-un comentariu acid pe rețelele de socializarea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-maxer-facut-praf-de-tatal-deei-a-scapat-de-2329698.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava