Concert pascal
MOPAN Suceava

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, iar de vină pentru situație ar fi fost chiar Dinu. Deea spune că acesta era irascibil și violent verbal, potrivit click.ro. În prezent, Deea se declară fericită cu noul iubit, Robert Drilea. Recent, au apărut și la TV împreună.

Dinu și Deea Maxer au format un cuplu timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, iar de vină pentru situația în care au ajuns ar fi fost chiar Dinu, scrie unica.ro. Deea Maxer a dezvăluit că relația ei cu Dinu se răcise de mult timp, iar asta din cauza comportamentului fostului ei soț. Artista spune că bărbatul devenise irascibil și violent verbal, iar ea nu a mai suportat această situație.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, conform sursei citate.

Deea Maxer a recunoscut că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze: „A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu, i-l spun de ani de zile”, scrie unica.ro.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/deea-maxer-dezvaluiri-halucinante-despre-dinu-2269610.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava