Concert pascal
MOPAN Suceava

Deea este istorie pentru Dinu Maxer! Artistul de la trupa AXXA șochează! Are gânduri cât se poate de serioase cu noua lui iubită, bruneta Ada. Acesta spune că Ada nu e nici pe departe o aventură pentru el. Artistul intenționează să oficializeze relația cu bruneta în curând. Dinu a făcut destăinuiri uluitoare privind viața lui amoroasă de după divorț, pentru Click!

La aproximativ o lună de la divorțul de Deea, Dinu și-a făcut apariția la o petrecere privată alături de bruneta tunată, cu care a împărțit generos gesturi cât se poate de tandre.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu! La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. (…) În acest moment dacă mă întrebi de casatorie zic: «Nu!» Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!.

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lovitura-pentru-deea-maxer-dinu-maxer-ganduri-de-2261605.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava