Concert pascal
MOPAN Suceava

Dinu Popescu , de profesie psiholog, a fost ispită în cel mai recent sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, plecând acasă din primele episoade ale show-ului de la Antena 1. Bărbatul s-a trezit recent în mijlocul unor controverse, după o serie de mesaje publicate pe rețelele sociale, în care se lăuda că îi plac foarte mult minorele, notează click.ro.

Dinu Popescu se recomandă drept psiholog și scriitor. Pe pagina sa de Facebook, a afirmat că are o plăcere vinovată: să întrețină relații intime cu minorele. Dinu Popescu a scris și un roman, intitulat „Playboy”, acolo unde personajul său eponim a vorbit despre experiențele sale sexuale scandaloase.

„Nu știu câți mă cunoașteți pe mine, eu nu am nicio problemă să intru în conflict cu nimeni. Îmi plac controversele, am scris un roman numit Playboy, despre toate subiectele controversate din lumea asta, pentru că sunt un om asumat. F***t cu minore, droguri, sex, tot ce oamenii consideră tabu. Deci să încercați să faceți cancel culture sau shaming cu mine pentru chestii de genul ăsta: Băi, mi se rupe p***, ca să vorbesc la nivelul vostru de înțelegere”, a scris Dinu Popescu, potrivit adevarul.ro.

Scandalul recent a pornit, de fapt, de la un mesaj publicat de Dinu Popescu despre cunoscutul vlogger Silviu Faiăr, pe care l-a jignit numindu-l dobitoc, fraier și analfabet. Apoi, s-a declarat deranjat de fanii lui Faiăr și a spus că se duce la Poliție.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-popescu-fosta-ispita-de-la-insula-iubirii-2247591.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava