Echipa de la Ministerul Sănătății condusă de secretarul de stat, Nelu Tătaru, s-a aflat ieri la Rădăuți unde a purtat discuții cu primarul Nistor Tătar și cu managerul Spitalulului Municipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți, Traian Andronachi, privind situația creată de pandemia de coronavirus. Potrivit edilului șef, situația la Rădăuți este sub control însă s-a convenit suplimentarea numărului de cadre medicale la Spitalul Muncipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” cu trei rezidenți. ”

S-a decis suplimentarea numărului de cadre medicale cu trei rezidenți de la Iași pentru a face față acestei perioade complicate mai ales că spitalul nostru va asigura urgențele și va prelua pacienți de la Spitalul Județean Suceava unde se vor trata doar pacienții cu coronavirus. Doi rezidenți au venit deja iar al treilea trebuie să sosească astăzi”, a declarat Tătar.

De menționat că municipalitatea rădăuțeană a alocat fonduri importante Spitalului Muncipal „Sf. Doctori Cosma și Damian” pentru nevoile din aceste zile donații făcând și primarul Nistor Tătar în nume personal.

 

Discuții între Tătar și Tătaru privind suplimentarea personalului la Spitalul Municipal Rădăuți, 5.9 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.9/10 (8 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava