Concert pascal
MOPAN Suceava

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin în forță si lansează împreună cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o melodie de dragoste care te va cuceri de la prima ascultare, care se numește „Someday”. Lansată împreună cu labelul Norvis Music,noua piesa are un sound contemporan și o emoție autentică,transmite un vibe pozitiv, este pansament pentru suflet si minte,iar prin intermediul ei, cei trei artisti ne îndeamnă să ne lăsăm purtați de ceea ce simțim, pentru că iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui să ne bucurăm cu toții.

„Someday” va avea lansarea oficială la radio în țări precum Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Bulgaria și Serbia, fiind cunoscut faptul că cei doi artiști și producători români sunt foarte apreciați de dj-ii și producătorii din afară, unde piesele lor se bucura de un feedback pozitiv. Dupa ce au lansat luna trecuta remixul oficial al piesei Faydee&Avneesha-AAJA, produs impreuna cu Sean Norvis si care se bucura deja de un mare succes in India, Vietnam si la Dubai,Dj Lucian & Geo vor participa in luna August, la cel mai tare festival EDM, organizat de un radio international, alaturi de celebrii Martin Garrix, legenda muzicii trance, Paul Van Dyk, Timmy Trumpet,BEAUZ sau Robin Schulz. Dj Lucian & Geo pregatesc piese si remixuri noi, dar si colaborari de exceptie in premiera pentru Romania.

Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânăr încrezător și talentat din Sascut, județul Bacău, cu o experiență de peste 5 ani in muzica care e gata să cucerească piața muzicală din România, dar și cea internațională. Acesta a produs și a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică și este celebru deja pe rețelele de socializare, melodiile lui au generat peste 20.8 milioane de vizualizari in total pe YouTube, TikTok si din Reels pe Instagram si Facebook.Piesele lui sunt folosite si de catre nationala de fotbal a Indiei, in clipurile lor de prezentare de pe rețelele de socializare.Pentru viitor, Next Route  pregateste multe piese surpriza.

Link Youtube: https://youtu.be/kwohPCtMtmo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava