MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din  județul Suceava este de 95 (din care 9 copii), iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19, internate, este de 34.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 6 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 18 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă au decedat 4 persoane, din Suceava, Preutești, Salcea și Comănești, ca urmare a infecției cu Covid – 19 (2233 persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din totalul celor 571 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 33 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 3 pacienți pedriatici), 23 pacienți sunt în zona tampon și 515 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 33 pacienți diagnosticați Covid-19, cinci prezintă forme ușoare ale bolii, 12 au forme medii ale bolii, 12 sunt cu forme severe și 4 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 1 pacient ventilat non-invaziv, 2 intubați).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 339 paturi libere, din care 88 pentru pacienți Covid-19 ( 13 pentru copii), 226 în sectorul non-Covid, 25 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean ATI sunt disponibile 10 paturi pentru pacienți Covid, sunt 19 ventilatoare libere, din care 10 pentru pacienții Covid-19 și 9 pentru pacienții non- Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava