Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a participat la sfârşitul săptămânii trecute la primul turneu de rugby în 7 din acest an. Competiţia s-a desfăşurat la Bucureşti şi a reunit la start echipe din primele două eşaloane valorice.
Formaţia suceveană a fost repartizată în grupă cu CSM Bucureşti, Politehnica Iaşi şi Ştiinţa Petroşani, cealaltă grupă fiind format din RCM Galaţi, Dinamo Bucureşti, RC Bârlad şi CS Năvodari.
Tinerii rugbiști suceveni au pierdut două meciuri în grupă, cu CSM București și Știința Petroșani și s-au impus în disputa cu Poli Iași cu 21-19.
În partida decisivă pentru participarea în lupta pentru locurile I-IV, CSM Bucovina Suceava a întâlnit gruparea RC Bârlad. Elevii antrenorului Constantin Vlad au condus această partidă, dar au fost dezavantajați de arbitraj. În urma protestelor, doi rugbiști, Ștefan Ștefăroi și Strugariu au fost eliminați de pe teren. În condițiile în care s-a jucat cinci contra șapte, lucrurile au fost ”clare” și RC Bârlad a câștigat în final.
Dezamăgiți de ce s-a întâmplat cu o zi înainte și având și doi jucători accidentați, CSM Bucovina Suceava a pierdut și partidele de duminică cu Poli Iași și RCM Galați.
”Cum nu ne permitem un cantonament, turneul de rugby în 7 a fost un bun prilej de antrenament pentru Divizia Naţională. Am participat la acest turneu cu un lot foarte tânăr în care am avut și patru debutanți: Daniel Tofan, Iulian Câtea, Iulian Croitoru şi Ionuţ Lucaci. Sper să ajungem la zi cu pregătirea și să fim în formă bună la primul meci official din august, cel de pe terenul celor de la CS Năvodari”, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat.
Tehnicianul sucevean a mizat în turneul din capitală pe următorii jucători: Strugariu, Lucaci, Brăteanu, Buiciuc, Ştefan Ştefaroi, Dumitru Ştefaroi, Elisei, Tofan, Croitoru, Câtea, Preutescu şi Lupu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava