Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Pe 20 mai 2023 se redeschide Bienala de Arhitectură de la Veneția, cel mai important eveniment internațional din domeniul arhitecturii. Arhitecții suceveni Daniel-Tudor Munteanu și Ana-Victoria Munteanu au fost selectați în acest an să expună la Arsenale, în cadrul Pavilionului național al Sloveniei.

Intitulat “+/- 1 °C: În căutarea arhitecturii bine temperate”, Pavilionul Sloveniei prezintă structuri spațiale vernaculare din Europa care abordează problema eficienței energetice în mod holistic: clădiri care tratează încălzirea și răcirea ca pe o parte esențială și inseparabilă a designului arhitectural.

De asemenea, arhitectul Daniel-Tudor Munteanu este și curatorul expoziției “Unfolding Pavilion: #OPENGIARDINI”, care va fi inaugurată în Giardini della Biennale pe 19 mai 2023. Din echipa care realizează expoziția „Unfolding Pavilion: #OPENGIARDINI” fac parte, alături de alți colaboratori internaționali de prim rang, și arhitecții suceveni Ana-Victoria Munteanu și Eliza Rabiniuc Mocanu. Expoziția se desfășoară în cadrul gradinilor publice din Castello, realizate între 1808-1810 la comanda împăratului Napoleon Bonaparte.

Mai multe detalii despre „Unfolding Pavilion: #OPENGIARDINI” sunt disponibile accesând site-ul www.unfoldingpavilion.com.

Doi arhitecți suceveni vor fi prezenți la Bienala de Arhitectură de la Veneția în cadrul pavilionului Sloveniei, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava