Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi tineri din comuna Panaci sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat mai mulţi copaci de pe terenul unei societăţi din judeţul Bistriţa Năsăud. În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din Panaci s-au sesizat cu privire la acest aspect, iar în urma cercetărilor au stabilit faptul că societatea comercială din judeţul Bistriţa Năsăud este proprietarul suprafeţei de 30 de hectare de pădure situată pe raza satului Cătrinari, fondul forestier fiind în administrarea Ocolului Silvic Broşteni.

În cursul zilei de vineri, doi tineri de 27 ani, respectiv 23 de ani s-au deplasat în parcela de pădure, iar cu ajutorul unui ferăstrău mecanic au tăiat nouă molizi nemarcaţi. Cei doi tineri au transportat materialul lemnos cu un tractor forestier şi l-au depozitat pe marginea D.J. 174 Cătrinari – Dîrmoxa.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, împreună cu specialiştii silvici au identificat pe marginea D.J. 174 Cătrinari cei nouă copaci, cu un volum de 12,305 mc şi cu o valoare de 2.500 lei, care erau pregătiţi în vederea comercializării. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Broşteni.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava