Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut 7 ani de la divorț, însă Doru Todoruț și Rocsana Daliana Todoruţ, femeia cu care solistul are trei fiice superbe, se văd în continuare pe scările tribunalului. De data aceasta, pensia alimentară este problema care îi arde pe ambii părinți, notează click.ro.

Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în anul 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În ianuarie 2016, Rocsana, care a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ”exercitarea drepturilor părinteşti”. Contactat de Click! la acel moment, solistul de la Deepcentral nu a vrut să comenteze. “Nu am ce să declar. Îi urez noroc”, s-a mulţumit să spună Doru.

Iată că nici acum, la 7 ani de la divorț, cei doi foști soți nu au găsit un numitor comun în ceea ce privește pensia alimentară. Cancan.ro anunță că artistul a făcut o cerere către instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară pe care este obligat să o plătească fostei soții.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/doru-todorut-dat-judecata-de-fosta-sotie-la-7-ani-de-la-divort-care-fost-replica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava