Nimeni nu se face vinovat de moartea ui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a decedat la 29 aprilie într-un accident de circulaţie pe raza judeţului Constanţa. După 7 luni de anchetă, s-a ajuns la concluzia că designerul a încetat din viaţă în urma hemoragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferie în urma impactului devastator, iar procurorii au clasat dosarul, informează click.ro.

S-au făcut multe speculaţii în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu, dar ancheta în acest caz a ajuns la final după 7 luni în care procurorii au întors pe toate părţile datele strânse. În dimineaţa celei de-a doua zi de Paşte, creatorul de modă în vârstă de 43 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un teribil accident rutier, petrecut în judeţul Constanţa, nu departe de Năvodari. Surse din cadrul anchetei spuneau la acel moment că designerul era decedat de câteva ore. El petrecuse la un festival de pe Litoral şi apoi s-a urcat la volan. Necropsia efectuată de medicii legişti a stabilit că Răzvan Ciobanu consumase droguri, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dosarul-care-se-ancheta-moartea-lui-razvan-ciobanu-fost-clasat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava