Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 17:40, în intersecţia semaforizată din apropierea magazinului Lidl din Suceava a avut loc un accident rutier provocat de doi şoferi, ambii susţinând că au trecut pe culoarea verde a semaforului. Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei, după vizualizarea înregistrărilor surprinse de camera de supraveghere s-a stabilit faptul că la ieșirea din parcarea Lidla, U. Carmen de 42 ani, din Suceava, nu a respectat semnificaţia culorii roşu a semaforului electric și a pătruns în intersecţie, moment în care a fost acroşată lateral de autoturismul condus de C.Ilie de 30 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, care a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului. În urma impactului autoturismul condus de U.Carmen, s-a răsturnat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto U.Carmen, care a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului rutier, circulaţia în zonă a fost dirijată de către un agent de poliție din cadrul patrulei Biroului de Ordine Publică Suceava ajunsă prima la faţa locului.

Astfel, polițistul a efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru autovehiculele care circulau din direcţia Şcheia către spital, sens în care pe banda a doua de mers, a străzii Academician Vasile Grecu, a oprit un autobuz, iar pe banda întâi circula un autoturism înmatriculat în Belgia, condus de G.Ilie, de 29 ani din comuna Bosanci, care nu a respectat semnalul de oprire efectuat de către poliţist, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de U. Nicolae de 58 ani din mun. Suceava, care circula în interiorul intersecţiei. În urma accidentului rutier au rezultat numai pagube materiale.

Conducătorul auto G.Ilie a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. nr.195/2002-R, acestuia aplicându-i-se şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava