Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai mulţi tineri au fost implicaţi într-o bătaie care a avut loc la o discotecă din satul Pârteştii de Sus. Potrivit unui comunicat de presă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Postul de poliție Cacica, a fost sesizat prin „112” despre faptul că în centru satului Pîrteștii de Sus are loc un scandal.La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie și jandarmi, care au aplanat scandalul.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de sâmbătă, la o societate comercială a fost organizată o discotecă, măsurile de ordine fiind asigurate de doi angajați ai unei firme de pază.
La un moment dat, în jurul orei 02:10, în interiorul discotecii s-a produs un scandal spontan între două grupuri de tineri din comunele Mănăstirea Humorului și Cacica, care a degenerat și a continuat în fața discotecii. În afara discotecii, mai mulţi tineri din cele două localități s-au lovit reciproc, fără a fi necesară transportarea lor la spital, sau acordarea de îngrijiri medicale.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, au identificaţi 12 tineri cu vârste între 17 și 26 de ani, participanți la scandalul produs atât în interiorul, cât și în fața discotecii. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea tuturor participanţilor, cauza urmând să fie soluționată procedural.

Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie într-o discotecă din satul Pârteştii de Sus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava