Managerul Spitalului Județean Suceava, dr. Alexandru Calancea, își dorește creștere numărului de pacienți non-Covid care să fie tratați în această unitate spitalicească. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Alexandru Calancea a spus că obiectivele sale ca și manager sunt, în primul rând, formarea unei echipe unite, o echipă medicală performantă. „Vreau să schimbăm modul de comunicare, relația dintre cadrul medical, pacienți și aparținători. Mi-aș dori să refacem imaginea acestui spital, a Sucevei și a Bucovinei. Să avem un spital performant, un spital de elită, prin colaborări cu universitățile. Avem deja o colaborare cu Universitatea Ștefan cel Mare și vrem să avem colaborări și cu alte universități și clinici de renume din țară și străinătate”, a spus dr. Alexandru Calancea. El a adăugat că își dorește ca la Spitalul Județean Suceava să fie aduse noi specialități și proceduri, pentru a avea o unitate spitalicească performantă.

„Suntem în continuare într-o oarecare dificultate. Suntem în continuare spital Covid, dar asta nu ne împiedică să avem grijă și de pacienții non-Covid. Avem trasee verificate, astfel încât pe lângă patologia Covid pe care o tratăm, să avem grijă și de pacienții non-Covid.

Dr. Alexandru Calancea vrea creșterea numărului de pacienți non-Covid tratați în Spitalul Județean, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava