• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Drake a obtinut duminică noapte, la gala de decernare a premiilor MTV Video Music Awards, premiul pentru Best Male Video pentru ‘Hotline Bling’, însa a ratat momentul de premiere pentru că a întârziat la eveniment, potrivit contactmusic.com.

Rihanna a fost câştigătoarea distincţiei ‘Michael Jackson Video Vanguard Award’, iar Drake, cel despre care s-a tot scris în presa de peste ocean că ar fi din nou iubitul cântăreţei R&B, a fost persoana care i-a înmânat prestigiosul trofeu.

Pe scena MTV VMA, Drake a povestit cum a cunoscut-o pe Rihanna, iar la sfârşit a adăugat: “O iubim pe femeia care nu s-a schimbat deloc de-a lungul timpului. Sunt îndrăgostit de ea de când aveam 22 de ani. Este cea mai bună prietenă a mea. Toată viaţa mea am privit-o ca pe un exemplu, deşi este mai tânără ca mine. Este o legendă vie în industria noastră. Doamnelor şi Domnilor, trofeul ‘Michael Jackson Vanguard’ 2016 merge la: Rihanna.”

Muzicianul i-a înmânat frumoasei artiste din Barbados premiul, apoi a sărutat-o pe obraz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava