Concert pascal
MOPAN Suceava

Drama cumplită din viața lui Vali Vijelie. Nimeni nu știa ce durere se ascunde în sufletul lui, însă în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a dezvăluit ce tragedii a trăit. Cântărețul de manele a mărturisit că nu își mai serbează ziua de naștere de mult timp, iar asta are legătură cu pierderea părinților săi, notează click.ro.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a vorbit despre faptul că nu își mai organizează ziua de naștere de când și-a pierdut mama. Mai exact, chiar la o zi după aniversarea sa, mama lui a murit.

„Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere. Terminasem casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac o petrecere. Am trimis-o pe soția mea acasă la ea și mi-a spus că nu se simte bine. A dus-o la spital, eu nu am mai făcut nicio petrecere. Și de atunci nu-mi mai fac ziua!”, a povestit Vali Vijelie în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, conform sursei citate.

Artistul a fost întrebat cum a reacționat la această tragedie și dacă vreodată s-a simțit neîndreptățit de divinitate. „Nu. N-ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum! Dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta nu se întâmplă doar la mine, ci la toată lumea.”, a mai spus Vijelie.

La scurt timp și tatăl său a murit, chiar în zi de sărbătoare. Ce este și mai tragic este faptul că fix în ziua în care și-a înmormântat tatăl, artistul a trebuit să urce pe scenă fiind constrâns de un contract și nu a putut sta nici măcar la pomană.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-cumplita-din-viata-lui-vali-vijelie-nimeni-2334640.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava