Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut aproape 4 ani de la moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu. Viața i-a fost marcată de tot felul de momente și dacă a fost mereu în centrul atenției, fostul actor a avut și episoade triste, în care nu se regăsea și nu se încadra deloc în peisajul prietenilor săi bogați și cunoscuți, notează click.ro.

La puțin timp după ce s-a aflat, în 2020, de moartea lui Costin Mărculescu, una dintre prietenele actorului a povestit detalii șocante din viața lui.

„Acum câțiva ani, parcă în 2018, Costin a vrut să-și organizeze o super-petrecere, de ziua de naștere. A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn. A chemat în jur de 200 de invitați. Din ăștia 200, au fost prezenți vreo 6-7. Și acum… toată lumea îi era prietenă, toată lumea îl plânge. (…) Mi-a povestit acum trei ani, la ziua mea de naștere, că simte că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz și se simțea inferior și jenat de situația precară în care se afla, din punct de vedere financiar.”, a spus femeia, pentru cancan.ro, la 2 zile de la moartea lui Costin Mărculescu, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-nestiuta-din-viata-lui-costin-marculescu-ce-2343183.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava