Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost bătaie pe pachetele cu mâncare oferite, luni 26 februarie, conform tradiției creștinești, la înmormântarea Mioarei Roman. Opt coșuri cu colivă, dintre care una ornată cu foiță de aur, și aproape 100 de pachete înțesate cu bunătăți s-au evaporat ca prin minune. Mulți au rămas cu buza umflată. Gabriela Lucuțar a dezvăluit pentru Click! la cât s-au ridicat costurile funeraliilor fastuoase ale Mioarei Roman.

Lumea s-a înghesuit, luni 26 februarie, ca la urs la înmormântarea fastuoasă a Mioarei Roman. Oamenii au venit cu sutele, atât la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde a avut loc ultima slujbă pentru Mioara, dar și la Cimitrul Reînvierea, acolo unde fosta soție a lui Petre Roman își doarme somnul de veci.

Însărcinată cu trei luni înainte de către Oana Roman pentru a se ocupa de funerariile mamei sale, Gabriela Lucuțar, alias Regina Întunericului, s-a întrecut pe sine în organizarea înmormântării Mioarei.

Din păcate, nu a putut să prevadă numărul mare de oameni care au venit la înmormântarea Mioarei.

Pachetele oferite pentru sufletul regretatei Mioara Roman, au fost mai mult decât consistente și au conținut exact mâncarea preferată a defunctei.

„Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a spus Gabriela Lucuțar pentru Click!.

Regina Întunericului a evitat, însă, să ofere costul exact la care s-a ridicat înmormântarea Mioarei. „Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a spus Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cat-a-costat-inmormantarea-mioarei-roman-si-ce-s-a-2343218.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava