• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Drew Barrymore nu se simte încă pregătită de o nouă relaţie. Ea şi Will Kopelman, tatăl celor două fete ale ei, Olive, în vârstă de patru ani, şi Frankie, în vârstă de doi ani, au divorţat oficial în august 2017.

Drew a rămas în relaţii bune cu fostul ei soţ, iar în timpul unei apariţii la SiriusXM’s Town Hall, vineri, ea a mărturisit că nu se simte pregătită să iasă la întâlniri. Întrebată de gazda emisiunii, Andy Cohen, dacă există un bărbat în viaţa ei, ea a răspuns, potrivit contactmusic.com: „Nu, nimeni. Încă nu sunt pregătită. Încă sunt şocată de tot ce s-a întâmplat. Trebuie să mai treacă ceva timp.”

Întrebată de Andy dacă s-a gândit vreodată să folosească aplicaţiile de întâlniri, Drew a spus că şi-a văzut prietenii căutându-şi parteneri online, dar că nu are deloc curaj să facă şi ea acest lucru.

„Grija mea cu aplicaţiile online este că aş putea să fiu chiar eu persoana care întâlneşte un psihopat şi mă tem să nu fiu ucisă chiar la prima întâlnire!”, a spus Drew râzând.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava