MOPAN Suceava

Înfrângerea de la Oradea în fața Luceafărului a fost un semnal de alarmă pentru echipa Foresta Suceava care a arătat faptul că nu se descurcă în fața grupărilor care se ”betonează” în defensivă și joacă pe contratac. Sinceri să fim, Foresta Suceava a avut ceva baftă în partidele anterioare, indiferent dacă au fost acasă sau în deplasare. Cum norocul nu te ține la infinit, pe undeva trebuia să înceapă lupta pentru fiecare balon, lucru cu care sucevenii âncă nu s-au obișnuit. Disputa din etapa a XV-a din week-end-ul trecut a consemnat o ”cădere” a elevilor lui Cristi Popovici, de parcă duelul cu Steaua ar fi fost vârful de formă.
”Galben-verzii” i-au luat la preț de așezare rurală pe cei de la CS Afumați și au avut cel puțin trei situații bune de gol în primul sfert de oră al întâlnirii. A fost și un șut bun a lui Stănescu, dar la celălalte situații bune de gol de fiecare dată ultima execuție a fost defectuoasă. Oaspeții stadionului ”Areni” au pus ”osul la treabă” și au fost, în mare parte a duelurilor directe, primii la balon. După un contraatac în care Daniel Bălan l-a cam ”încâlcit”     pe un atacant de la CS Afumați în careu, lucru trecut cu vederea de arbitru, oaspeții au fost ”letali” la următoarea lor fază ofensivă. La capătul unui șir de pase simple, la care mijlocașii suceveni și fundașii centrali nu au intervenit, Ștefan Vasile a prins un șut bun la colț și l-a învins pe portarul Niga.
Gazdele nu și-au revenit din șoc și ăn minutul 30 au mai primit un gol, Olariu găsind plasa porții cu un șut slăbuț. La 0-2 suporterii suceveni au realizat faptul că gluma a început să se îngroașe. Până la pauză Foresta Suceava a mai avut o singură ocazie mare de gol, Bogdan Rusu trimițînd peste poartă balonul din situație de unu la unu cu portarul advers.
Cu o bancă ”subțire”, cum se spune, sucevenii având trecuți doar cinci jucători ca și rezerve, tehnicienii suceveni au încercat în partea a două a meciului cu CS Afumați să schimbe ceva în exprimarea pe teren a echipei lor. Din păcate, toți cei trei jucători care au intrat pe teren au fost neinspirați. La 0-2 și totuși cu 25 de puncte în clasament, Foresta Suceava părea că poate întoarce soarta partidei cu gruparea din apropierea Bucureștiului, însă nu a fost deloc așa, scorul putând fi mult mai mare în favoarea oaspeților.
”Forestierii” au atacat pe flancuri de unde au fost destule centrări în careul celor de la CS Afumați, dar de fiecare dată când una din execuții era optimă, atacanții suceveni erau în contratimp. Minutele s-au scurs ușor după o dominare sterilă și terenul greu a împiedicat din ce în ce mai mult faza de construcție. CS Afumați a stat la ”cutie” și a replicat prin contraatacuri periculoase, portarul Niga fiind salvator în trei rânduri. S-a încheiat 0-2 disputa dintre Foresta Suceava și CS Afumați și această a doua înfrânegre consecutivă trebuie să dea de gândit staff-ului grupării de pe ”Areni”. Mai urmează meciuri cu formații din prima jumătate a clasamentului și jucătorii suceveni trebuie să-și revină pentru a nu intra într-un ”vârtej” de coborâre accelerată, lucru cunoscut în zonă.

Foresta Suceava: Niga – D. Bălan (cpt.), Masella, A. Mutu, Semeghin – Cerlincă, Vl. Stănescu, Dumitriu, Căinari – Bg. Rusu, M. Matei.
Rezerve: Hînţăscu – Rz. Avram, Dănilă, Drugă, Strugariu.
Antrenor: Cristian Popovici

CS Afumaţi: Obretin – Robicek, Colvaschi, Rz. Patriche (cpt.), V. Olariu, Buzea, Alin Zaharia, Vl. Tudorache, Pivniceru, Şt. Vasile, Balgiu.
Rezerve: Al. Mişa – Al. Gheorghe, Verdeş, Petculescu, Ad. Popa, Al. Mitu, Costache.
Antrenor: Vasile Neagu
Arbitru: Rareş George Vidican (Oradea); Asistenţi: Adrian Mărginean (Aiud) şi Ferencz Tunyogi (Zalău).

Etapa a XV-a programează meciurile:
Foresta Suceava – CS Afumaţi    0-2
CS Baloteşti – Dunărea Călăraşi    0-3
ACS Berceni – Olimpia Satu Mare    1-7
CSM Râmnicu Vâlcea – Sepsi Sf.Gheorghe    0-1
Chindia Târgovişte – Juventus Bucureşti    0-0
ASU Poli Timişoara – Unirea Târlungeni    2-0
Din etapa a Xv-a au mai rămas de disputant meciurile: UTA Bătrâna Doamnă – Academica Clinceni, Dacia Brăila – Luceafărul Oradea, CS Mioveni – FC Braşov.
Metalul Reşiţa a stat în această etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava