Concert pascal
MOPAN Suceava

Dwayne Johnson a organizat o nuntă memorabilă pentru un fan devotat al său, el devenind cel care a legalizat căsătoria surpriză, scrie contactmusic.com. Starul filmelor de acțiune și-a făcut timp în programul de presă încărcat, destinat peliculei ´San Andreas´, sâmbătă, 16 mai, pentru a-l surprinde pe Nick Mundy, actor de comedie și reporter pentru canalul online de filme ´Screen Junkies´, ocupându-se de ceremonia nunții acestuia.

Mundy l-a intervievat de mai multe ori pe Johnson de-a lungul anilor și a dezvoltat o relație de prietenie cu vedeta. El a sosit la evenimentul de presă organizat pentru a filma un episod ´Screen Junkies´ cu Johnson, dar actorul, împreună cu logodnica lui Mundy, Dilara Karabas, și cu producătorii canalului de filme, aveau alte planuri.

Videoclipul cu ceremonia lui Mundy și a lui Karabas, care a fost postat pe YouTube.com joi, 21 mai, începe cu reprezentanții lui Johnson care-i spun reporterului că superstarul nu are timp să filmeze materialul plănuit, iar în timp ce mirele se plângea cameramanului că este deranjat de anularea înregistrării, Dwayne, care și-a luat licența prin care poate oficia căsătorii special pentru nunta lui Mundy, a apărut în spatele acestuia și l-a condus într-o cameră pregătită pentru ritual, potrivit sursei citate.

Șocul lui Mundy a continuat pe măsură ce a descoperit că familia și prietenii lui îl așteptau, fapt care l-a făcut pe Johnson să explice: ˝Este o plăcere pentru mine să fac asta. Este o onoare. Sunt desemnat oficial de statul California – da, am făcut totul posibil pentru că ești un prieten bun.˝

Johnson și Mundy au mers împreună spre altar, iar în timpul ceremoniei, fostul luptător nu s-a putut abține să nu-și promoveze noul film, înainte de a-i declara pe cei doi ´soț și soție´, precizând: ˝Nimic nu este mai puternic decât unirea voastră, are o forță mai mare decât un fulger, sau chiar, decât cel mai mare cutremur din lume, cum veți putea vedea în ´San Andreas´, începând din 29 mai.˝ Deși Mundy și Karabas sunt căsătoriți legal, ei plănuiesc un eveniment mai mare pentru a sărbători, în această toamnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava