Dwayne Johnson a organizat o nuntă memorabilă pentru un fan devotat al său, el devenind cel care a legalizat căsătoria surpriză, scrie contactmusic.com. Starul filmelor de acțiune și-a făcut timp în programul de presă încărcat, destinat peliculei ´San Andreas´, sâmbătă, 16 mai, pentru a-l surprinde pe Nick Mundy, actor de comedie și reporter pentru canalul online de filme ´Screen Junkies´, ocupându-se de ceremonia nunții acestuia.

Mundy l-a intervievat de mai multe ori pe Johnson de-a lungul anilor și a dezvoltat o relație de prietenie cu vedeta. El a sosit la evenimentul de presă organizat pentru a filma un episod ´Screen Junkies´ cu Johnson, dar actorul, împreună cu logodnica lui Mundy, Dilara Karabas, și cu producătorii canalului de filme, aveau alte planuri.

Videoclipul cu ceremonia lui Mundy și a lui Karabas, care a fost postat pe YouTube.com joi, 21 mai, începe cu reprezentanții lui Johnson care-i spun reporterului că superstarul nu are timp să filmeze materialul plănuit, iar în timp ce mirele se plângea cameramanului că este deranjat de anularea înregistrării, Dwayne, care și-a luat licența prin care poate oficia căsătorii special pentru nunta lui Mundy, a apărut în spatele acestuia și l-a condus într-o cameră pregătită pentru ritual, potrivit sursei citate.

Șocul lui Mundy a continuat pe măsură ce a descoperit că familia și prietenii lui îl așteptau, fapt care l-a făcut pe Johnson să explice: ˝Este o plăcere pentru mine să fac asta. Este o onoare. Sunt desemnat oficial de statul California – da, am făcut totul posibil pentru că ești un prieten bun.˝

Johnson și Mundy au mers împreună spre altar, iar în timpul ceremoniei, fostul luptător nu s-a putut abține să nu-și promoveze noul film, înainte de a-i declara pe cei doi ´soț și soție´, precizând: ˝Nimic nu este mai puternic decât unirea voastră, are o forță mai mare decât un fulger, sau chiar, decât cel mai mare cutremur din lume, cum veți putea vedea în ´San Andreas´, începând din 29 mai.˝ Deși Mundy și Karabas sunt căsătoriți legal, ei plănuiesc un eveniment mai mare pentru a sărbători, în această toamnă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava