Concert pascal
MOPAN Suceava

Continuarea filmului ´World War Z´ este plănuită să apară pe 9 iunie 2017. Brad Pitt și compania sa de producție ´Plan B´ s-au angajat să facă o continuare a peliculei ´World War Z´, cu data lansării propusă pentru 9 iunie 2017. Filmul va ajunge în cinematograf la 4 ani după original, care a încasat 540 milioane de dolari în box-office-ul mondial, notează contactmusic.com.

Regizorul Juan Antonio Bayona – realizator de lungmetraje, cunoscut pentru ´The Orphanage´ și ´The Impossible´ – va ajuta la îndeplinirea proiectului, în timp ce scenaristul Steven Knight va scrie continuarea. Bazat pe un roman cu același nume al autorului Max Brooks, ´World War Z´ l-a avut în rolul principal pe Brad Pitt, care l-a interpretat pe Gerry Lane, un fost investigator al Națiunilor Unite, care trebuie să călătorească prin lume pentru a găsi o cale de a opri o pandemie zombie, conform sursei citate.

Filmată în Malta, Glasgow și Budapesta, pelicula a devenit filmul cu zombie cu cele mai mari încasări din toate timpurile, deși mulți critici au fost uimiți de calitatea sa, având în vedere producția haotică. Lungmetrajul a avut probleme cu bugetul și întârzieri, iar Damon Lindelof a fost angajat să rescrie al treilea act al filmului, înainte de a renunța din cauza constrângerilor de timp. Paramount l-a angajat apoi pe Drew Goddard, partenerul lui Lindelof din ´Lost´, pentru a rescrie alte fragmente.

˝Este chiar remarcabil că acestă peliculă a ajuns să fie relativ bună, având în vedere informările despre producția cumplită și refilmarea întregului act final˝, a declarat criticul Chris Stuckmann.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava