Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la Fălticeni s-a desfășurat ultima etapă a seriei A a Campionatului Național de volei masculin pentru cadeți. Gruparea gazdă CSS ”Nicu Gane” a întâlnit una dintre cele mai bune formații, Arcada Galați. Partida a fost una fără miză practic, ambele echipe fiind calificate la turneul semifinal.

Dacă în tur elevii antrenorului Ionel Ciocan au pierdut fără a câștiga un set pe malul Dunării, de această dată ei au reușit să ia un set gălățenilor. Oaspeții a terminat totuși în vingători cu 3-1, câștigând seturile doi, trei și patru la 18, 17 și 18.

”Mă bucur că am reușit să ne calificăm la turneul semifinal pentru că, sincer să fiu nu mizam pe acest lucru, jucătorii noștri fiind mai mici ca vârstă decât adversarii lor din acest an. Avem o generație bună care s-a autodepășit și care cred că va face o figură și mai frumoasă în sezonul viitor.

Turneul semifinal se va juca abia la jumătatea lunii mai, poate că e mai bine, poate că nu, dar va trebui să regândesc antrenamentele pe perioada de pauză. Oricum, îi felicit pe băieți pentru modul în care au evoluat în acest campionat” a declarat antrenorul echipei CSS ”Nicu Gane” Fălticeni, Ionel Ciocan.

Din formaţia CSS „Nicu Gane” Fălticeni fac parte următorii sportivi: Cezar Ciubotariu, Teodor Macavei, Mihnea Ciocan, Eduard Toader, Sabin Hortopeanu, Răzvan Mogage, Gabriel Romanică, Robert Marian, Ştefan Stan, Sebastian Toader, Ştefan Buta, Pavel Coţovanu şi Leonard Oanea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava