Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a încheiat prima parte a sezonului competiţional 2011-2012 pe primul loc al clasamentului Seriei A2 Est. Gruparea suceveană a pierdut un singur meci, acasă, cu Rapid Bucureşti, câştigând în rest toate celelalte partide jucate. Sucevenii nu au mai jucat partida restanţă cu Videoclip Ploieşti, gruparea prahoveană neprezentându-se la meci.
În partea a doua a acestui sezon competiţional, primele patru clasate în serie vor avea un „duel” play-off în care vor juca formaţiile de pe locul I cu cea de pe locul IV şi cea de pe II cu ocupanta poziţiei a III a, acest duel jucându-se în sistem cel mai bun din trei meciuri. Aşadar, CSM Suceava va avea o dispută cu Dacia Buzău pentru stabilirea echipei care va participa la barajul de promovare în Divizia A1. Primul joc din această triplă înfruntare cu Dacia Buzău va avea loc pe 31 martie.
„Echipa noastră a jucat bine în această primă parte de campionat. Am arătat omogenitate şi luciditate, iar experienţa competiţională a noului venit, Ştefură, a fost benefică. În mod cert nu avem un joc perfect, avem „căderile” noastre pe care le-am arătat la meciul cu Rapid Bucureşti şi va trebui să le eliminăm pe cât putem.
Vom juca o „triplă” cu Dacia Buzău şi sunt convins că dacă ne concentrăm puţin nu vom avea probleme. Singurul lucru care ne deranjează este pauza competiţională de mai mult de 30 de zile, pauză care ne poate scoate din „mână”. Trebuie să găsim adversari pentru a juca cât mai multe meciuri amicale pentru a fi în formă. Nu ne gândim acum la barajul de promovare pentru Divizia A1, vom avea timp de analize la momentul oportun”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava