Pe parcursul săptămânii trecute, la Botoşani, s-au disputat meciurile Cupei Artys, competiţie care a adunat la start echipe din judeţul gazdă și din Suceava. Turneul copiilor născuţi în anul 2008 s-a încheiat cu victoria formaţiei Juniorul Suceava, care a înregistrat o linie de clasament formată din cinci victorii şi un rezultat de egalitate în cele şase meciuri disputate.

„A fost un turneu reuşit, în care băieţii s-au bucurat de ultimele zile vacanţă jucând un fotbal de calitate. De asemenea, ţin să felicit toţi copiii pentru dăruire, atitudine şi sacrificiu, în condiţiile în care fiecare joc s-a desfăşurat la o temperatura de peste 30de grade”, a declarat antrenorul Ovidiu Vranău.

Din punct de vedere individual s-au remarcat Radu Muntean, care a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului, şi Alex Chirilă, care a înscris jumătate din cele 30 de goluri marcate de cei de la Juniorul pe toată durata competiţiei.

Iată lotul de jucători cu care formaţia Juniorul a participat la turneul de la Botoşani: Iustin Grigoraş, Luca Dascălu-Bulină, Vasile Baciu, Radu Muntean, Darius Curic, Alex Perhinschi, Alex Chirilă, Teodor Neagu şi Andrei Liviţchi.

Rezultatele înregistrate de gruparea suceveană la Cupa Artys:

ACS Juniorul – Viitorul Dorohoi   12-2

ACS Juniorul – Artys Botoşani       1-1

ACS Juniorul – Profi Botoşani       7-0

ACS Juniorul – Luceafărul Bucovina      3-0

ACS Juniorul – Stejarul Cajvana    4-2

ACS Juniorul – Juniorul Dorohoi   3-0

Echipa Juniorul Suceava a câștigat Cupa Artys, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava