Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a încheiat turul de campionat cu o victorie clară în derby-ul cu CSŞ Botoşani şi este singura echipă neînvinsă din seria I a Campionatului Naţional. Elevii antrenorului Tudor Orăşanu s-au impus cu 3–0 la seturi în faţa fostului lider al seriei, cu care se aflau la egalitate de puncte înainte de acest meci, dar cu un set mai puţin. Sucevenii au câştigat primul set cu 25–19, iar în al doilea s-au impus mai lejer, cu 25–16, încheind partida în actul trei, după 25 – 19.

„A fost un meci pe care l-am câştigat mai clar decât m-am aşteptat. În ciuda scorului, în jocul nostru au apărut prea multe fluctuaţii şi nu înţeleg de ce, dar mă gândesc că a fost din cauza mizei meciului. Îi felicit pe jucători pentru victorie şi pentru c-au trecut pe locul I în serie şi sper s-o ţină tot aşa, iar în retur să confirme din nou în meciul de la Botoşani, pentru a termina sezonul regulat pe acelaşi loc”, a declarat antrenorul sucevenilor, Tudor Orăşanu.

LPS CSŞ Suceava a folosit în meciul cu Botoşani un lot format din sportivii: Alexandru Raţă, Ştefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Gheorghe Boiciuc, Iustin Cioban, Iulian Florea, Gabriel Albu şi Vlad Ştreangă.

Pe 16 decembrie, echipa suceveană va încheia meciurile oficiale pe anul 2018 cu o partidă pe teren propriu, în compania celor de la LPS Piatra Neamţ, în prima etapă a returului de campionat.

Rezultatele etapei a V-a

CN A. Vlahuţă Râmnicu Sărat – LPS Piatra Neamţ 1–3
LPS CSŞ Suceava – CSŞ Botoşani 3–0
CSŞ Buzău a stat în această etapă.

Clasament
1. LPS CSŞ Suceava 4 4 0 0 0 15
2. CSŞ Botoşani 4 3 0 0 1 11
3. LPS Piatra Neamţ 4 1 0 1 2 6
4. CSŞ Buzău 4 0 1 1 2 3
5. CN A.Vlahuţă Râmnicu Sărat 4 0 1 0 3 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava