Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei cadeţi a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reuşit să se califice la turneul semifinal al Campionatului Naţional, asta deşi nu era între favoritele la accederea în faza următoare. Tinerii jucători pregătiţi de antrenorul Tudor Orăşanu vor evolua de vineri şi până duminică la turneul semifinal de la Bucureşti, acolo unde se va da lupta pentru calificarea la turneul final. Alături de suceveni, în această serie semifinală vor mai evolua gazdele de la CTF Mihai I Bucureşti, echipă ce a terminat prima în seria sa, CSȘ Galaţi şi CSȘ Buzău, echipe ce au fost în seria E şi au terminat pe locurile doi, respectiv trei. După disputarea meciurilor din cele patru serii semifinale, prima clasată din fiecare se va califica la turneul final, unde în acest an vor fi doar şase echipe. Alături de câştigătoarele seriilor, în ultima fază a competiţiei vor merge şi cele mai bune două echipe de pe locul doi.

„La începutul campionatului ne-am propus să avem cât mai multe meciuri, pentru că aveam mai mulţi jucători noi şi aveau nevoie de experienţă. Spre surprinderea mea, echipa a avut o evoluţie foarte bună, peste aşteptări şi astfel am reuşit să ne calificăm la turneul semifinal. În seria de la Bucureşti, gazdele sunt favorite la locul I şi asta deoarece sunt campionii de anul trecut. Noi ne vom lupta pentru locul II cu Galaţi şi Buzău, echipe mai accesibile decât campioana. Sper ca echipa noastră să joace cât mai bine, la adevărata valoare, fără ca jucătorii să fie crispaţi şi să facem cât mai multe puncte, pentru a putea spera la o calificare la turneul final”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

La turneul semifinal de la Bucureşti, LPS CSȘ Suceava va conta pe un lot format din sportivii: Vlad Ștreangă, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Valentin Istrate, Denis Croitor, Paul Cojocaru, Cosmin Boghean, Andrei Curic, Alexandru Croitor, Paul Ciofu şi Ștefan Bechel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava