Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa sub 16 ani a Liceului cu Program Sportiv din Suceava va reprezenta județul la turneul internațional de fotbal pentru juniori <Patru regiuni pentru Europa>, iar directorul LPS, profesorul Ciprian Anton speră la cîștigarea trofeului. La competiție vor participa, ca de obicei, selecționatele celor patru regiuni înfrățite, respectiv Suceava, Cernăuți, Schwaben și Mayenne. Directorul LPS a declarat, la Radio Top, că turneul va avea loc la Kaufbeuren, în Schwaben, iar înspre Germania se va pleca mîine dimineață cu autocarul. Profesorul Anton a spus că delegația sportivă include 16 jucători și trei antrenori, fiind vorba despre el, Andrei Ițco și Aurel Constantin. Va fi și o delegație culturală.

Profesorul Anton a afirmat că are mare încredere în echipa de juniori pregătită de Andrei Ițco, mai ales că anul acesta a ocupat locul 3 în campionatul național și a ajuns pînă în sferturile Cupei României, unde a fost eliminată de Rapid. El a precizat: „Noi punem foarte multă patimă, punem multă inimă în acest turneu. O singură dată în cei 22 de ani am reușit să cîștigăm turneul <Patru regiuni pentru Europa>, la Suceava. De fiecare dată vrem să facem o figură frumoasă și am mare încredere că anul acesta ne vom întoarce cu trofeul. Generația antrenată de Andrei Ițco este una foarte bună și mulți dintre juniori sînt aproape de a face pasul către o echipă de seniori”.

Directorul LPS a mai spus că meciurile sînt programate marți și joi, fiecare cu fiecare, cîte o repriză de 30 de minute, iar pe durata șederii sînt prevăzute diferite activități. Toate costurile sînt suportate de administrația județeană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava