Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa Universităţii „Ştean cel Mare” din Suceava, campioană europeană universitară anul trecut la Antequera în Spania, a reuşit în acest an la Coimbra în Portugalia să cucerească medalia de bronz. Învinsă după un meci cu un final ciudat de către formaţia Universităţii Aix-Marseille în semifinale, gruparea pregătită de antrenorii Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei s-a mobilizat exemplar şi a reuşit să câştige finala mică pentru locurile III-IV. Sucevenii i-au avut din nou ca adversari pe cei din echipa Universităţii din Barcelona pe care i-au învins din nou, aşa cum o făcuseră şi în faza grupelor.
Formaţia USV Suceava a început mai greu disputa din finala mică, fiind condusă la pauză cu 14-8. În Repriza a doua studenţii suceveni au avut o revenire de senzaţie marcând 17 goluri, faţă de cele doar 7 ale spaniolilor. Scorul final a fost USV Suceava – Universidad de Barcelona 25-21.
USV Suceava: Cr.Tcaciuc, Bobeică – Târzioru (6), Petrea (7), Burlacu (2), Tofănel, Polocoşer (1), Olariu (1), Costea (1), Baican (6), Potera, Sandu Mihai (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava