Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceava va avea două reprezentante în sferurile de finală ale Campionatului Naţional de Volei masculin pentru juniori. CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni s-a calificat de pe locul I al seriei A cu punctaj maxim şi doar un set pierdut, în timp ce LPS Suceava a ajuns în această fază a competiţiei de pe locul III. De menţionat faptul că în ultimul meci oficial al sezonului regulat, LPS Suceava a învins cu 3-2 ocupanta locului secund în seria A, CSŞ Bacău.

CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni va face parte din seria I a sferturilor de finală alături de echipele CSM CSŞ 2 Bucureşti, CS Provolei Arad şi CSŞ Buzău, gazda turneului. LPS Suceava va face parte din seria IV a sferturilor de finală alături de CSŞ Şcoal 1 Oţelul Roşu, CSŞ 1 Constanţa şi CSŞ Zalău, gazda turneului. În faza semifinală se vor califica echipele clasate pe primele două locuri din fiecare serie şi cele mai bune două locuri III. Turneele din cadrul sferturilor de finală vor avea loc în perioada 22-24 martie.

Din echipa CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni pregătită de profesorul Ionel Ciocan fac parte sportivii: Ştefan Lupu, Cosmin Andone, Marcel Amariei, Ciprian Pădurariu, George Sandu, Andrei Tănase, Iulian Dochiţa, Flaviu Timofte, Cătălin Grădinariu.

Din formaţia LPS Suceava pregătită de profesorul Vasile Moşuc fac parte jucătorii: Tudor Popescu, Răzvan Moroşan, Ciprian Boanţă, Răzvan Pricop, Alex Cojocariu, Florin Vizeteu, Claudiu Locovei şi Alexandru Scurtu.

„Ştiu că ne aşteaptă un turneu dificil, formaţia din Zalău fiind oarecum favorită, însă noi vizăm calificarea în semifinale. Avem un lot bun în acest an şi putem ajunge în penultima fază a Campionatului Naţional” a declarat profesorul Vasile Moşuc de la LPS Suceava.

„Este pentru a treia oară când încercăm să cucerim o medalie în competiţia juniorilor. Ne-am poticnit de fiecare dată foarte aproape de final, dar în acest an am încredere că vom urca pe podiumul de premiere.

Avem un lot omogen şi foarte competitiv şi îmi doresc ca toţi jucătorii noştri să fie sănătoşi pentru că dacă vor fi cu toţii apţi sunt convins că ne vom lupta pentru medalii” a afirmat profesorul Ionel Ciocan de la CSL „Nicu Gane” Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava