Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele de rugby juniori sub 18 și 19 ani de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, pregătite de antrenorii Dumitru Livadariu, Codrin Prorociuc și Marcel Crețuleac, se mențin în lupta pentru promovarea la turneele finale ale naționalelor. Zilele trecute, echipa de rugby în 7 sub 19 ani a participat la Focșani la un nou turneu din returul campionatului. Cu un lot destul de subțire din cauza accidentărilor, sucevenii au câștigat primul meci din grupă, 26 – 5 cu RC Brăila, dar l-au pierdut pe al doilea cu 10 – 12 în fața Clujului, iar mai apoi au cedat la doar două puncte, scor 12 – 14, în fața celor de la RCM Galați, în partida pentru locurile III-IV. În ciuda acestor rezultate, sucevenii se mențin pe locul II, la 20 și ceva de puncte față de locul III, poziție ce le permite calificarea la turneul final.

În campionatul de rugby în 15, rezervat echipelor sub 18 ani, LPS Suceava a remizat pe terenul echipei de pe locul II, din Tecuci, scor 15 – 15, după ce la pauză era 10 – 10. Suceava se menține pe locul III, poziție ce la finalul returului duce în ultima fază a competiției.

„La juniori sub 19 ani ne-au lipsit câțiva jucători importanți, dar în continuare suntem ca și calificați la turneul final, deoarece avem o diferență mare de puncte față de locul III. La juniori sub 18 ani am remizat la Tecuci, rezultat ce ne menține în lupta pentru turneul final, deși puteam să câștigăm acest meci, dacă nu aveam parte de un arbitraj sub orice critică. Ne menținem pe locul III și sper că vom ajunge la turneul final, mai ales că avem un program mai lejer decât celelalte contracandidate”, a explicat antrenorul Dumitru Livadariu.

Vineri, de la ora 13.00, la stadionul Unirea, echipa LPS va fi gazda unui nou turneu la rugby în 7 sub 19 ani, în timp ce de la ora 17.00, echipa suceveană sub 18 ani va primi vizita echipei RCM Galați, într-un meci pe care trebuie să-l câștige pentru a se menține în lupta pentru turneul final.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava