MOPAN Suceava

Recent, a mărturisit că se simte pregătit pentru a deveni tată. Acum, Ed Sheeran a spus că, după ce va avea copii, îşi va tatua urmele mânuţelor lor.

Cântăreţul, care este cunoscut pentru colecţia sa de tatuaje, a declarat că păstrează loc pe corpul său pentru viitoare desene dedicate familiei sale. „Mereu mi-am dorit să-mi tatuez urmele mâinilor copiilor mei, aşa că aştept să se întâmple acest lucru.”, a spus starul pentru ziarul Daily Star.

Artistul a dezvăluit săptămâna aceasta că se simte “pregătit” pentru a face “copilaşi grăsuţi” încă de anul trecut. Cântăreţul în vârstă de 25 de ani – care are o relaţie cu Cherry Seaborn – a spus, potrivit contactmusic.com, când a fost întrebat dacă îşi doreşte să devină tată în viitorul apropiat: “Cu siguranţă, da! Încă de anul trecut îmi doresc asta. Sunt pregătit, să pornim la drum – turnee cu autocarul, alături de bebeluşi grăsuţi.”

Muzicianul a mai spus că simte că iubita sa – cu care are o relaţie din 2015 – ar putea fi persoana alături de care să-şi întemeieze o familie, mai ales că pauza de un an pe care a avut-o recent l-a ajutat să se îndrăgostească “aşa cum trebuie” de ea. “Asta este prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc aşa cum trebuie. Mereu am fost foarte pasional într-o relaţie – sunt roşcat şi, de asemenea, sunt irlandez. Dar se întâmplă să cunosc pe cineva şi la scurt timp plec în turneu pentru 18 luni şi totul se strică. Mă întreb atunci ‘ce se întâmplă?’, dar asta e din cauză că nu am timp să cunosc persoana de lângă mine cu adevărat.”, a mai spus Ed Sheeran, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava