Concert pascal
MOPAN Suceava

Momentul în care Eddie Murphy a urcat pe scenă la Globurile de Aur 2023 ca să primească premiul pentru întreaga lui carieră a fost unul cu adevărat memorabil. La finalul discursului, actorul l-a ironizat pe Will Smith, amintind de momentul controversat în care acesta l-a plesnit pe Chris Rock la premiile Oscar 2022, după ce acesta a glumit pe seama soției lui, notează click.ro.

„Am fost în showbiz pentru 46 de ani, iar în industria cinematografică pentru 41 de ani, așa că apreciez mult acest moment. Am făcut asta pentru mult timp și aș putea pur și simplu să stau aici și să tot rostesc nume până când începe să cânte pianul, dar o să închei și o să le spun ceva visătorilor și artiștilor aflați la început. Există un tipar pe care îl poți urma ca să atingi succesul, prosperitatea, longevitatea și pacea pe care ți le dorești. Este foarte simplu, ai de făcut doar trei lucruri. Plătește-ți taxele, vezi de treburile tale și nu rosti cu gura ta nenorocită numele nevestei lui Will Smith”, a spus Eddie Murphy, conform sursei ciate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/eddie-murphy-replica-usturatoare-pentru-will-2234185.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava