Concert pascal
MOPAN Suceava

Lisa Marie Presley a murit la doar 54 de ani. Vestea că fiica marelui Elvis s-a stins din viață a șocat o lume întreagă. Cauza decesului a fost un stop cardiac, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Moartea ei vine la mai bine de doi ani după cea mai recentă tragedie care o distrusese emoțional: sinuciderea fiului ei, Benjamin, notează click.ro.

Fiul ei avea doar 27 de ani când și-a pus capăt zilelor. După moartea acestuia, Lisa Marie Presley se retrăsese din lumina reflectoarelor. Însă, nu a fost singura tragedie prin care a trecut. Parcă a fost urmărită de blestem toată viața.

A fost în lumina reflectoarelor și urmărită de o lume întreagă de când s-a născut. Era doar o copilă când și-a găsit tatăl mort în casă, a fost dependentă de droguri, fiul ei s-a sinucis, a trecut prin patru divorțuri, a pierdut custodia gemenelor din ultimul mariaj și a rămas și fără averea de 100 de milioane de dolari lăsată în urmă de Elvis, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/viata-blestemata-a-fiicei-lui-elvis-presley-lisa-2234203.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava