Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul Elementar de la Studiourile Disney și Pixar a avut parte de o premieră glorioasă pe Disney+.

Elementar este cea mai vizionată premieră de film din acest an pe Disney+ și se află în Top 10 premiere cinematografice din toate timpurile, obținând 26,4 milioane de vizualizări în primele cinci zile de streaming. Regizat de Peter Sohn, produs de Denise Ream și de Pete Docter ca producător executiv, lungmetrajul original are acțiunea plasată în Orașul Elementelor, unde locuiesc împreună locuitorii de foc, apă, aer și pământ. Lungmetrajul o prezintă pe tânăra Flamă, a cărei prietenie cu un tip amuzant și naiv pe nume Șuvoi îi pune la încercare convingerile despre lumea în care trăiește. Dacă doriți să vedeți Elementar, astăzi, 20 septembrie, este ultima zi în care clienții noi și cei care se reaboneaza la Disney+ pot beneficia de prețul de 6,99 RON/lună timp de trei luni, accesând www.disneyplus.com.

În primele cinci zile de streaming, Elementar a devenit cea mai vizionată premieră de film de animație de la lansarea filmului Roșu aprins (Turning Red) de la Disney și Pixar, în martie 2022, precum și cea mai vizionată premieră de film Disney+ din toate timpurile în America Latină, situându-se cu puțin înaintea filmului Roșu aprins.

Lansat în iunie, filmul a avut succes și în cinematografe, generând venituri de 484 de milioane de dolari în întreaga lume și un scor de 93% din partea publicului verificat pe Rotten Tomatoes și un scor „A” la CinemaScore. În Statele Unite, filmul a generat 154 de milioane de dolari – cu peste cinci ori mai mult decât a generat în weekendul când a avut loc premiera (30 milioane dolari), o performanță rară pentru orice lansare în cinematografe. La nivel internațional, filmul a adus 330 de milioane de dolari și a avut o evoluție deosebit de bună în Coreea de Sud, devenind cel mai vizionat film al Pixar în această țară.

Scenariul „Elementar” este realizat de John Hoberg & Kat Likkel și Brenda Hsueh, după o poveste de Sohn, Hoberg & Likkel și Hsueh.

*O vizionare este definită ca timpul total de vizionare împărțit la întreaga durată a filmului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava