Concert pascal
MOPAN Suceava

Merișoreanu, cerută de soție în tinerețe de fiul patronului de la Ferrari! Cine ar fi crezut?! Se întâmpla într-un turneu al artistei în Italia. Regretatul dirijor Paraschiv Oprea a închis-o într-un dulap, căci italianul o tot căuta și le era teama să nu aibă probleme cu securitatea, potrivit click.ro.

Fiul patronului de la celebra firmă de automobile Ferrari s-a îndrăgostit de artista noastră. “Băiatul patronului de la Ferrari, Aly, era și el în juriu. El mă plăcea foarte tare și le spunea celor din delegație că vrea să se însoare cu mine. Ei i-au spus că nu se poate, că e Securitatea din România, dar el a venit într-o seară și a zis că mă ia. Un coregraf și cu maestrul Paraschiv Oprea m-au închis într-un dulap. Eu țipam că nu mai pot să respir și mor, iar ei se luptau cu Aly. Nu a reușit să mă ia, dar m-am speriat foarte tare. A sunat mult, a venit în România dupa mine, dar pe mine nu m-a interesat, eu eram îndrăgostită de ansamblu”, a povestit artista în ”Taifasuri”, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/elena-merisoreanu-ceruta-casatorie-de-unul-dintre-fiii-lui-ferrari-m-au-inchis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava