Concert pascal
MOPAN Suceava

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a dat un ultimatum pentru angajații săi loiali, care sunt nevoiți să se întoarcă la birou sau să-și caute alt loc de muncă, notează click.ro.

Mesajul lui Musk ar fi fost trimis prin intermediul unui e-mail, iar cel mai bogat om din lume nu este deloc încântat că directorii săi lucrează de acasă. „Toată lumea de la Tesla trebuie să petreacă cel puțin 40 de ore la birou pe săptămână. Dacă nu vii, vom presupune că ai demisionat”, se arată în documentul trimis pe e-mail, potrivit Reuters.

De la începutul pandemiei, foarte mult companii au decis să-și desfășoare activitatea în spațiul on-line, mai ales dacă jobul lor implica foarte multe ore petrecute în fața calculatorului.

Totuși, pandemia este pe sfârșite, iar foarte mulți angajatori decid să-și cheme la birou angajații. Acesta este și cazul lui Elon Musk, care a decis să-și concedieze directorii ce nu doresc să se prezinte la birou.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/elon-musk-ultimatum-pentru-angajati-pentru-ce-a-637263.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava