Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă despărţire în lumea mondenă! Brigitte şi Florin Pastramă au decis să divorţeze, după trei ani de mariaj. Bruneta a dat vestea în exclusivitate pentru Click! şi a oferit detalii despre separarea lor.

Brigitte Pastramă a decis: va divorţa de soţul ei, Florin Pastramă. Vedeta a venit, joi seară, la un eveniment monden care s-a ţinut în Capitală fără bărbatul ei, iar atunci a dat vestea. Brigitte a declarat că nu mai vrea să trăiască în scandal şi că ea şi Florin vor divorţa la notar. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

Brigitte şi Florin Pastramă au început o relaţie după ce au participat împreună la Ferma, emisiune de la Pro TV, în 2019. Relaţia a evoluat rapid, iar în mai 2019, după doar patru luni de idilă, cei doi au făcut o nuntă fastuoasă. În ciuda declaraţiilor siropoase de iubire, lucrurile se pare că nu au fost chiar atât de frumoase între cei doi soţi. Florin a fost acuzat de mai multe ori de violenţă domestică, iar imagini în care părea că o agresează pe Brigitte au apărut în presă.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/brigitte-divorteaza-de-florin-pastrama-637319.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava