Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzicianul Elton John a avut o izbucnire agresivă la adresa agenţilor de pază de la concertul său din Perth, după ce aceștia ar fi fost puțin cam „nepoliticoși” cu unul dintre fanii artistului prezenți la spectacol, notează click.ro.

Sir Elton John a avut o ieşire nervoasă în timpul concertului său de adio, susţinut duminică seară, în Perth, criticând și adresând injurii membrilor care s-au ocupat de securitatea show-ului. Se pare că agenții de pază escortau o spectatoare a concertului în afara stadionului, din motive necunoscute, moment în care cântărețul i-a observat și a decis să îi apostrofeze imediat. Un jurnalist prezent la fața locului a scris că muzicianul s-a scuzat după izbucnirea avută. „Era atât de nervos. A spus că nu suportă violenţa la adresa femeilor şi că are ceva de spus. A cântat următorul cântec şi s-a scuzat imediat, dar a spus că este ceva la care ţine cu adevărat”, a scris Louise Momber, prezentatoare a Channel 9, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/elton-john-atac-furios-la-adresa-agentilor-de-paza-cretini-nu-tratati-fetele-asa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava