Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Elton John este uimit de cât de mult l-au schimbat, în bine, copii săi. Cântăreţul în vârstă de 69 de ani şi soţul său, David Furnish, au împreună doi băieţi, Zachary, în vârstă de şase ani, şi Elijah, în vârstă de patru ani – ambii născuţi de o mamă surogat. Starul spune că viaţa sa s-a schimbat extraordinar de mult de când a devenit părinte şi că este mai fercit ca niciodată.

„Este incredibil cât de mult mi-au schimbat copiii viaţa. Cu ani în urmă nu îmi imaginam că voi deveni tată, dar copiii m-au schimbat atât de mult ca om – în bine. Îi iubesc tot mai mult pe zi ce trece şi, acum, să fiu tată este cel mai important lucru din viaţa mea.”, a spus Elton John, potrivit contactmusic.com.

Despre partenerul său de viaţă, David, muzicianul are numai cuvinte de laudă: „David este un tată minunat, este fantastic, pentru că ştie că acum este pe locul doi în viaţa mea, iar acest lucru nu îl deranjează. Sunt nişte părinţi dedicaţi.”, a adăugat starul, conform sursei citate.

Cu toate acestea, autorul hit-ului ‘Rocket Man’ a spus că familia sa este completă şi că nu mai vor copii. „Nu vrem mai mulţi copii, însă – gata. Sunt familia perfectă.”, a mai spus Elton John.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava