Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai mulți enoriași suceveni îl vor pe IPS Teodosie mitropolit. Ei au trimis o scrisoare arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calnic, în care l-au întrebat dacă IPS Teodosie este văzut cu ochi răi de ceilalți membri ai Sfântului Sinod. ”De ce Înaltpreasfințitul Teodosie nu e ridicat la rangul de mitropolit? E văzut cu ochi răi de ceilalți ierarhi? De ce nu a fost lăsat/pus sa zică molitfele la sărbătoarea Sfântului Dimitrie Basarabov de ieri?”, au întrebat enoriașii.

”Nu eu sunt cel mai în măsură să răspund întrebării dumneavoastră, vlădica aparținând canonic unei alte mitropolii. Cât despre cum e văzut de ceilalți ierarhi, iertat să-mi fie, dar nu mă pot substitui celorlalți membri ai Sfântului Sinod ca să vă dau un răspuns. Și totuși realitatea contrazice afirmațiile dumneavoastră. Spun aceasta întrucât foarte mulți vlădici îl invită în eparhiile lor. Cât privește Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, vlădica, ca fiul al acestei eparhii, are norma întreagă. Iar dacă apreciați că nu-i suficient, mai putem suplimenta!”, a răspuns IPS Calinic.

Enoriași suceveni îl vor pe IPS Teodosie mitropolit. Ei vor să știe de ce este văzut cu ochi răi de ceilalți membri ai Sfântului Sinod, 7.4 out of 10 based on 16 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (16 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava