Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul 2015-2016 al Ligii a IV-a sucevene va debuta pe data de 23 august. Dacă anul trecut întrecerea a adunat la start 18 formaţii, în viitoarea ediţie de campionat va exista o participare mai redusă. Nu se vor mai regăsi pe tabloul competiţii formaţii precum Voinţa Stroieşti şi Flacăra Vicovu de Jos, care au retrogradat de drept, dar nici nou promovatele Voinţa Zvoriştea şi Dorna Vatra Dornei, formaţii care nu şi-au exprimat intenţia de a evolua în Liga a IV-a. O altă grupare ce şi-a anunţat retragerea din campionat este Avântul Volovăţ, însă nici la Bradul Putna situaţia nu este mai clară, antrenorul Ciprian Creţan urmând să aibă o ultimă întâlnire cu autorităţile locale, având ca temă susţinerea echipei de fotbal.
În aceste condiţii, Liga a IV-a va număra la start 14 sau 15 formaţii, în funcţie de anunţul care va veni dinspre Putna. „Ne propunem să ridicăm un pic standardele competiţiei, iar pentru acest lucru vom purta discuţii cu fiecare club în parte. Devine obligatoriu ca fiecare stadion să beneficieze de apă caldă, de gard împrejmuitor şi de o platformă care să poată permite filmarea meciurilor în bune condiţiuni”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal.
Conform celor hotărâte de conducerea AJF, la finalul sezonului ar urma să retrogradeze ultimele două clasate, în timp ce formaţia poziţionată pe antepenultimul loc va susţine un meci decisiv pentru menţinerea în Liga a IV-a cu câştigătoarea barajului dintre formaţiile clasate pe locul secund în cele două serii ale Ligii a V-a.

Ca şi noutate, începând din ediţia de campionat 2015-2016 partidele de Liga a IV-a vor fi precedate de meciuri ale juniorilor B1, născuţi în anul 1999 sau mai tineri, adică elevi din clasele V-VIII.

Iată formaţiile care şi-au exprimat ferm, până acum, intenţia de a participa în viitorul sezon al Ligii a IV-a: Bucovina Ciocăneşti, Silva Udeşti, Progresul Frătăuţii Vechi, Şomuzul Preuteşti, Şomuz Fălticeni, Bucovina Milişăuţi, Viitorul Liteni, Zimbrul Siret, CS Gura Humorului, Ştiinţa Vicovu de Sus, Recolta Fântânele, Moldova Drăguşeni, Victoria Vatra Moldoviţei şi Viitorul Vereşti.

Eşalonul patru al fotbalului din judeţul Suceava va începe pe 23 august, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava