Concert pascal
MOPAN Suceava

Lady GaGa a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani în weekend! La petrecerea organizată de artistă cu această ocazie, sâmbătă, în Clubul No Name, din Hollywood, California, au participat o mulțime de celebrități, potrivit contactmusic.com.

Printre invitații artistei s-au numărat Taylor Swift, Lana Del Rey, Kate Hudson, Pharrell Williams, John Legend si soția sa Chrissy Teigen, Kathy Bates, și, bineânțeles, logodnicul cântăreței, actorul Taylor Kinney.

Lady Gaga a avut toate motivele să petreacă în stil mare împlinirea vârstei de 30 de ani. Anul acesta a fost unul foarte bun pentru vedetă. Aceasta a câștigat primul ei Glob de Aur, pentru prestația din ‘American Horror Story: Hotel’ și a primit prima nominalizare la Oscar cu piesa compusă pentru documentarul ‘The Hunting Ground’. De asemenea, a cântat pe scena Super Bowl și pe cea de la Grammy Awards – unde i-a adus un tribut lui David Bowie.

Și în plan personal i-a mers bine. Gaga și iubitul ei, Taylor Kinney, nu mai au mult și se vor căsători. Cuplul pregătește o nuntă mare, în stil italian. O sursă a declarat la începutul anului: „Lady Gaga vrea să facă o nuntă mare, așa că sunt în căutarea unui loc potrivit în Italia.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava