Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut şapte ani de la decesul compozitorului Şerban Georgescu, patru de la sinuciderea Mădălinei Manole, însă Eugenia, mama regretatei soliste, continuă să fie în război cu toată lumea. Mai nou, i-a intrat în vizor actriţa Eniko Georgescu, pe care o acuză că se bucură de întreaga avere a fiicei sale, în condiţiile în care ea n-are bani nici de medicamente, potrivit click.ro.

Împovărată de grija zilei de mâine, Eugenia Manole se uită cu jind la vila din Cartierul Tineretului, în care a locuit ani buni fata ei, pe vremea când era măritată cu compozitorul Şerban Georgescu. Consideră, potrivit sursei citate, că Mădălina a lăsat multe bunuri acolo, după divorţul lor, şi că acum de ele profită la maximum Eniko (31 de ani), moştenitoarea întregii averi a artistului, care constă în drepturi de autor, vila aproximată la 150.000 €, plus mobilier de valoare.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat Eugenia Manole, EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-eugenia-manole-madalina-mea-e-groapa-iar-eniko-se-lafaie-averea-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava