Concert pascal
MOPAN Suceava

6 echipe din România se vor întrece, la Suceava, în cadrul concursului „EuropAffiche”. Competiţia va avea loc pe 23 octombrie, în prezenţa directorului Biroului pentru Europa Centrală şi de Est a Organizației Internaționale a Francofoniei, Chantal Moreno.

Asociaţia Blijdorp România Suceava, cîştigătoare a ediţiei de anul trecut a Concursului Naţional EuropAffiche, organizează, împreună cu iniţiatoarea acestui eveniment, Fundaţia Jerome Lejeune din Franta, în data de 23 octombrie 2015, la Hotel Imperium, începând cu ora 10, a IV a ediţie a Concursului.

Acesta se adresează tinerilor/ adulţilor cu dizabilităţi intelectuale, iar scopul,indiferent de tema anuală, este de a lărgi orizontul de cunoaştere a persoanelor cu nevoi speciale, a facilita comunicarea şi a îmbunătăţi capacitatea de exprimare. Obiectivul proiectului în acest an este să descopere specificul folcloric din 3 ţări europene ( inclusiv ţara de origine ), instrumente muzicale specifice şi să creeze o hartă cât mai originală a Europei, după cum informează pPreşedintele Asociaţiei Blijdorp România, Ionel IVAN.

În concurs vor participa 6 echipe din România, fiecare compusă din maxim 4 persoane cu dizabilităţi şi 2 însoţitori. Este vorba de: Asociaţia Down – Centru Educaţional „ Raluca” Cluj Napoca, Centrul De Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „O Nouă Şansă” Todireşti – Suceava, Asociaţia Sirius Nord – Gura Humorului – Suceava, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Gherla – Cluj, Centrul De Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică– Suceava şi Centrul De Plasament Plopeni – Prahova.

În acest an, pe lîngă personalităţi locale şi reprezentanţi ai Fundaţiei Jerome Lejeune din Franta, din juriu va face parte şi directorul Biroului pentru Europa Centrală şi de Est a Organizației Internaționale a Francofoniei, Chantal Moreno.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava