Concert pascal
MOPAN Suceava

Eva Longoria, în vârstă de 46 de ani, și-a surprins iar fanii cu o poză neașteptată mpostată pe contul ei de Instagram. Actrița care are o avere de 80 de milioane de dolari și-a stricat manichiura făcând munca de jos. Ea a explicat de ce a făcut acest gest – vrea să îi dea o educație aleasă fiului ei de trei ani, Santiago, potrivit click.ro.

Actrița din ”Neveste disperate” a vrut să încerce pe propria piele munca din fermele din Florida și California și a fost să strângă struguri la o podgorie renumită. Ea vrea să se implice activ în susținerea muncitorilor din podgorii și în justa recunoaștere a activității lor. Eva a ținut să precizeze că se ocupă de mai multe organizații caritabile care vin să susțină familiile nevoiașe. În cazul zilierilor care muncesc pe plantații principala problemă este cea a asigurărilor de sănătate și a asigurărilor sociale, pe care angajatorii de cele mai multe ori nu le plătesc, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/eva-longoria-fost-vie-sa-culeaga-strugurii-de-ce-facut-asta-actrita-din-neveste

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava