Concert pascal
MOPAN Suceava

Și în acest week-end, distracția își găsește locul la Iulius Mall Suceava. Pe agenda evenimentelor propuse în acest sfârșit de săptămână se numără târgul de handmade, lansare de carte, atelier de creație, jocuri pentru copii și lecții gratuite de dans.

De vineri până duminică, în perioada 15 – 17 ianuarie 2016, la parterul Iulius Mall se desfășoară prima ediție din acest an a Târgului de Handmade. Artizanii iscusiți își dau întâlnire cu iubitorii obiectelor lucrate manual. Clienții vor găsi podoabe create cu migală, accesorii de păr, piese vestimentare pentru cei mici și cei mari, casete de bijuterii sculptate și pictate manual, papioane colorate, ceasuri inedite și multe alte decorațiuni, realizate prin tehnici originale.

Vineri, 15 ianuarie, de la ora 18.30, amatorii de lectură sunt invitați la Cărturești. Librăria din Iulius Mall găzduiește lansarea cărții „Credinţa Creştină – Întrebări şi răspunsuri”, scrisă de prof. univ. dr. Dănuţ Jemna.

Sâmbătă, cei mici se pot bucura de o activitate educativă și amuzantă. De la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii curioși vor putea participa la atelierul de creație, susținut de Creativ & Deco. Alături de specialiști, prichindeii vor realiza suporturi pentru instrumente de scris, prin tehnica șervețelului. Materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, iar năzdrăvanii își pot lua creațiile decorative acasă.

De la ora 16.00, intră în scenă clovnul Bobo. Personajul preferat de ștrengari este pregătit să le ofere zâmbete, prin jocurile copilăriei, ateliere de bricolaj și farse haioase. Nu vor lipsi sesiunile de facepainting, iar cei dornici pot participa la concursul de cultură generală și vor primi surprize pe placul lor.

Toți cei care își doresc să petreacă ziua de duminică în pași de dans sunt așteptați, de la ora 19.00, la demonstrații gratuite. La parterul Iulius Mall, specialiștii Salsa Family Suceava îi vor învăța cum să se miște pe ritmurile latino caraibice, salsa, bachata, merengue și kizomba.

Evenimente pentru întreaga familie, în week-end, la Iulius Mall Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava