MOPAN Suceava

Festival folcloric pentru copii, târg handmade şi activităţi distractive dedicate prichindeilor sunt propunerile Iulius Mall Suceava pentru cei care vor să petreacă un sfârşit de săptămână relaxant.
De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 aprilie 2015, Iulius Mall Suceava va fi punctul de întâlnire al amatorilor de obiecte lucrate manual cu cei mai iscusiţi artizani. Bucovinenii veniţi la shopping vor putea alege decoraţiuni pentru a-şi înfrumuseţea casa, aranjamente în ton cu primăvara, tablouri, ceasuri de perete, piese vestimentare croşetate, cutii pictate pentru accesorii, bijuterii realizate din pietre semipreţioase, fimo sau piele, săpunuri naturale şi alte articole lucrate manual. Toate piesele sunt unice, realizate prin tehnici inedite, de o frumuseţe aparte.
Voia bună este laitmotivul zilei de sâmbătă. De la ora 10.00, cei mai talentaţi prichindei se vor urca pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava, pentru a-şi demonstra pasiunea pentru tradiţiile româneşti. Elevii suceveni vor participa la etapa zonală a Festivalului Cântecului şi Dansului Popular, încântând publicul cu melodii şi jocuri folclorice. Dornici să îşi exprime dragostea pentru ritmurile româneşti, micii artişti au pregătit momente antrenante, care vor aduce în atenţia celor prezenţi frumuseţea cântecului şi dansului popular. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Copiilor şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.
Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona KidsLand, cel care dă tonul petrecerii este clovnul Bobo. La distracţie sunt invitaţi toţi prichindeii, îndrăgitul personaj pregătindu-le jocuri, surprize şi concursuri pe placul loc. Întâlnirea cu prietenii şi clovnul Bobo este o manieră amuzantă şi educativă de a petrece timpul liber pentru copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava